top of page

Trouwjurken laten maken

Bij Atelier Easy Wear begrijpen we dat elk lichaam uniek is, en elke bruid haar eigen stijl heeft. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en kijken naar wat het beste past bij jouw lichaam en de sfeer van jouw bruiloft. Of het nu een romantische tuinbruiloft is of een chique stadsfeest, we passen het ontwerp aan jouw visie aan. Bovendien gebruik ik hoogwaardige couturestoffen uit Engeland om ervoor te zorgen dat jouw trouwjurk niet alleen past bij jouw smaak maar ook aanvoelt als een droom die uitkomt.

1b0cc213-dcf1-4525-9a75-8751d1b59ca1.jpg

Stap 1: Eerste Ontmoeting Tijdens ons eerste bezoek maken we kennis, bespreken we jouw wensen en geef ik advies. We kijken naar wat past bij de trouwlocatie en verkennen mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een schets, waarbij we ook samen naar stoffen kijken.

Stap 2: Ontwerp Goedgekeurd Als je meteen verliefd wordt op het ontwerp, nemen we maten en tekenen we een overeenkomst tussen het atelier en jou. Dit bijzondere moment vieren we met champagne.

Stap 3: Passen Proefmodel Bij het tweede bezoek passen we een proefmodel, waarbij we kijken naar het gewenste model en zorgen dat alles perfect past.

Stap 4: Jurk in Ontwikkeling Bij het volgende bezoek is de jurk van jouw gekozen stof in elkaar gezet, maar nog niet helemaal klaar. Elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd, en we blijven flexibel om aanpassingen door te voeren, mocht dat nodig zijn. Het proces verloopt stapsgewijs, zodat we elke stap kunnen aanpassen naar jouw wensen.

bottom of page